Wij zijn David Monsees en Laurens Van Os. Trotse, gedreven eigenaren van de L'entrecôte mobile foodtruck.
Sinds begin 2022 zijn wij de nieuwe eigenaren van de foodtruck maar toch al ruim 10 jaar werkzaam in de omgebouwde Citroën HY. Ooit bedoeld als vee transport maar nu een rijdende keuken om onze heerlijke steak sandwich uit te serveren.
''Dit doen wij met ontzettend veel passie, vakmanschap en plezier''.
Om ons bereik te vergroten en meer mensen kennis te laten maken met onze bereiding van entrecôte in combinatie met de botersaus hebben wij de al bestaande Citroën HY omgebouwd tot een keuken op wielen.
Wij bieden onze foodtruck aan voor Food festivals, feesten en partijen. Zowel zakelijke als privé evenementen.
Het broodje entrecôte bestaat uit dun getrancheerde entrecôte, geserveerd tussen een mooi aan gegrild sesambroodje. Om de steak sandwich af te maken schenken wij royaal botersaus over de entrecôte. Gevolgd door een blaadje Hollandse kropsla voor wat frisheid. Zee zout vlokken en een extra draai liefde als finishing touch.
'Ons broodje heeft immers geen extra’s nodig''.
Onze rijdende foodtruck met klassieke uitstraling biedt de mogelijkheid om zich overal binnen Noord-Holland te vestigen. Onze kleppen gaan open, de grillen worden aangezet en de chef scherpt zijn messen om zo ons befaamde broodje entrecôte te kunnen bereiden en uit te serveren.
Une bonne journée,
Team L'entrecôte mobile.